Toplocatie op de hei

Het restaurant

Het restaurant bevindt zich op één van de mooiste locaties, aan de achterzijde van het terrein. Ver van de buitenwereld en onder beschutting van de bosrand is het op onze royale terrassen met vergezichten over de immense heidevelden goed toeven. Het doet haast ‘on-Nederlands’ aan, je waant je in het buitenland.

“De 26e is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Een prachtige zonnige dag waardoor we van jullie nieuwe terras mochten genieten. Een prachtige lokatie daar bij jullie in de bossen. De kinderen zag je bijna de hele middag niet, zo vermaakten ze zich in het bos en op het speelveld. Het geweldige eten en drinken en de zeer plezierige bediening hebben voor de gasten en ons de dag onvergetelijk gemaakt.” Familie Koesen

Het culinaire team staat garant voor eigentijdse lunches, diners, buffetten en barbecues. Door de combinatie van zalen, restaurants en de Lodges en hotelkamers om te overnachten worden uiteenlopende arrangementen in elke prijsklasse mogelijk.

  • High tea
  • Wandelen en lunchen
  • Barbecue’s op het terras
  • Zakelijke bijeenkomsten met hapjes en drankjes
  • Walking dinner
  • Diner- buffetten

NIEUW OP NIEUW ALLARDSOOG!

Onze koks stelden altijd al hoge eisen aan de kwaliteit van het gebodene. Daar zijn we nog strikter in geworden. Wij gebruiken in onze keuken veel lokale biologische ingrediënten. Onze aandacht gaat ook uit naar meer vegetarische gerechten. Als er al vlees wordt geserveerd, is dat vaak van eigen vee, dat met respect en liefde en in vrijheid is grootgebracht. Onze menukaart biedt afwisselende, kwalitatieve en dagverse keuze aan de vlees-, visliefhebber en vegetariërs.

Wij nodigen u graag uit om uw wensen kenbaar te maken en doen u graag een passend voorstel op maat.